sourze.se

Spegelvänd version. Ursäkta?

Jag vet hur det känns...
Jag har också blivit utsatt...

Utskickade skitiga mejl. Fredrik Reinfeldt med familj fick utstå en förtalskampanj ledd av en av socialdemokraternas opinionsundersökare. Nog skapade han opinion alltid. Det som förvånar mig är att alla socialdemokrater som haft en mikrofon under näsan säger samma sak men med olika innehåll: Vi vet, vi har också drabbats!

Ja och! Nu handlar det inte om Göran Persson, Mona Sahlin eller Ringholm. Men det vill de S knappt prata om.

Under en lång tid har det florerat mejl från det socialdemokratiska högkvarteret, nummer 68. Dessa mejl har haft ett enda syfte och det har varit att skita ner familjen Reinfeldt. Jag är inte naiv och tror att Reinfeldt är den ende politiker som drabbats men jag är övertygad om att sossarna i det här valet är livrädda för valet.

Socialdemokraterna har alltför länge regerat och manipulerat Sverige. Det åstadkommer fartblindhet, girighet och maktfullkomlighet. De har lyckats med många bra beslut men också många dåliga. Det är alltid bra att byta ut en VD och styrelse efter en tid. Nya tankebanor och mer av experimentlusta behövs när det blir för bekvämt i soffan.

Skämtsamt brukas politiker liknas vid att vara lögnare. Idag är det nog många som inte längre anser att det är ett skämt. Alltför många politiker har blivit ertappade med handen djupt ner i kakburken. Trots att de blivit ertappade skakar de frenetiskt på huvudet i nekande former.

Personligen har jag drabbats av förtal inom det moderata partiet. Även om det bara var i lokal form. Det har jag naturligtvis informerat er Sourzeläsare om. Jag fick massor av liknande exempel av er från alla partier.

Vad säger det? Att alla är lika goda kålsupare? Kanske det. Det tråkiga som jag ser det är att politik inte längre är viktigt utan det utflängda valfläsket är viktigare.

Vad politiker säger är viktigare än vad de gör. Är detta vad vi ska se som demokratiska framsteg? Jag vill inte se skitiga valkampanjer á la USA men jag vill slippa höra ursäkter där den egna personen i första hand beklagar sitt egna utsatta ego och i andra hand ber offret om ursäkt.


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 26 feb 2006 22:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: