sourze.se

Kan sosseregeringen överleva?

Socialdemokraterna har förvånansvärt överlevt en rad skandalar men klarar de Lars Danielssons uppvisning?

Torsdagens KU utfrågning var en avslöjande föreställning om hur det står till inom sossetoppen. Sällan eller aldrig har någon avrättats så snabbt och effektivt. Danielssons ställning var helt hopplös och man blir förundrad över hur han ändå käbblade emot och utbrast i allt mer korkade svar. Nu är detta historia och statsministern får nu uppdraget att rätta till oron i sosse- och väljarleden. Det vore kul att få en reaktion från Sourzes läsare. Varför inte ge ditt svar på frågan i rubriken?


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 11 feb 2006 16:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: