sourze.se

Ya no es igual

Ingen har någonsin gjort så illa. Ingen har någonsin älskat så högt.

Ya no es igual...

Ibland tror jag vi var för kära. Passionerad kärlek av den styrkan kan inte vara hälsosamt. Vi kunde inte komma tillräckligt nära och uppslukades av våra känslor för varandra, vi brann som av eld och drunknade i vattnet från våra tårar. Vi kunde inte komma tillräckligt nära, trots att vi älskade och kramade och kysste med en intensitet som åt all vår energi och tog från oss vårt lugn, vår ro och ensamheten vi behövde. Det var en glittrande vinter och en varm vår, och jag levde i dig och vi andades samma andetag och skrattade åt samma skämt, och allt annat bleknar i minnet av den tiden, maten och solen och människorna blir fadda, och kvar finns du och jag och vår själ, vårt hjärta, vår kärlek som växte sig större, starkare, djupare. Du sa "Lämna mig aldrig" och känslan inom mig var besinningslös.

Men vi kunde inte komma tillräckligt nära.
Och längre bort har du aldrig varit.

Jag älskar dig.


Om författaren

Författare:
Cim Efraimsson

Om artikeln

Publicerad: 25 dec 2005 01:06

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: