sourze.se

Missionären - snart det enda tillåtna sexet?

Vad har Sverige blivit för ett sjukt land? Vi låter mördare, rattfyllerister, rånare och misshandlare gå i princip fria men folk som har en annorlunda sexuell läggning än de flesta andra riskerar numera upp till 14 ! års fängelse.

Det började med att Winberg sa att kvinnor inte vill ha sex överhuvudtaget. Sen fick man läsa i tidningen om fetish-gruppen i Göteborg som blev av med utskänkningstillståndet på deras egna privata fester p g a att de var sexigt klädda och stämningen var sexuellt upphetsande.

Sen var det hockeykillarna som åkte dit efter att ha haft gruppsex med en tjej. Tjejen som garanterat visste precis vad hon ville och njöt i fulla drag tills dagen efter, då någon avundsjuk och högmoralisk väninna vände det hela till att det måste varit våldtäkt.

För ett tag sen fick man höra om paret som annonserade efter några extrakillar att ha skön sex med på ett hotellrum. Polisen stormar in efter att ha spanat på paret en längre tid. Mannen riskerar att åka dit för trafficing för kvinnan är från Norge från början. Männen riskerar att dömas inför sexköpslagen eftersom de betalat ett par hundra för att dela på hotellkostnaden.

Nu är det Grapenkrantz som blir uthängd i tidningen som "sexmonster". Han har blivit dömd till att ha haft sex med sin kvinna på ett onormalt sätt. Enligt vem då? Vem sätter gränser för vad som är normalt? Sverige har förvandlats till ett fördömande 1700-talsland igen och man blir helt förstummad.

Är det ingen som har läst Marquis de Sade, hört talas om BDSM, S/M, dominanslekar, rollspel, wetlekar, swingers, dogging, gang-bang etc där allt man gör är sånt som moralens väktare tar långt avstånd ifrån? Är alla dessa människor som leker med ömsesidig respekt såna monster som skulle kastas i fängelse allihop?

Vem bestämmer vem som är pervers? De som aldrig kommer längre än till missionären - är det de som vet vad man får och inte får göra i sitt privata sexliv??

Perversion, pejorativ benämning på avvikande sexuellt fantasi- eller handlingsmönster. Såsom termen vanligen används idag innehåller den ett underförstått moraliskt fördömande.
Ordet "perversion" härleds ur det senlatinska perversio "omvridning", "förvridning", vilket kommer av det latinska verbet perverto "vända upp och ned", "kasta över ända", "fördärva".
Adjektivet pervers syftar på något som är onormalt, abnormt eller onaturligt, i synnerhet sexuella beteenden.

Så står det i Wikepedia, den fria encyklopedin på nätet. För ett antal hundra år sedan tyckte man så och nu har vi återgått till det i lilla Sverige, Europas enda land utan sexklubbar, bordeller eller erotisk massage.

Ska vi ha ett sånt samhälle där man kan köra ihjäl någon och få en månad i fängelse, mörda någon med berått mod och få högst 3 - 4 år i fängelse men om du har sex på ett udda sätt då riskerar du 14 år bakom galler!

Det är skrämmande att veta att en försmådd älskare/älskarinna kan anklaga sitt ex för vilka saker som helst och sen få åklagare och domstolar att gå på deras linje och sätta personen i fråga i fängelse. Vem vågar då prova på olika sexlekar hemma i sängkammaren? Vem vågar ens föreslå någon rolig lek? Tänk om vi skiljer oss sen...

Alla som provat på dominanslekar vet att den undergivna gnäller, gnyr och tigger om att den dominanta ska sluta. Han/hon kan gråta och skrika men samtidigt vill han/hon inget hellre än att den dominanta fortsätter. Det är det det går ut på.

Att bli verbalt förnedrad är en stor önskan hos många, framförallt hos högt uppsatta män. Få örfilar, smisk i stjärten mm är det de vill ha. Den dominanta tänder på att ge och det gör att det är en ömsesidig lek med kärlek i botten, annars fungerar det inte. Ingen ger sig så hän utan djup kärlek och tillit till sin partner.

Litteratur finns det för den som inte begriper något. Inget nytt under solen heller om man betänker att Marquis de Sade skrev sina böcker på 1700-talet. Det finns även flertalet kvinnliga författare som beskriver det här sättet att leva. Filmer finns att se från förra seklets början där det förekommer mycket smisk och annat "perverst".

Man kan bara önska att de som sitter i tingsrätten och hovrätten kunde läsa på och förstå att folk faktiskt gör allt möjligt i sängkammaren. Att efteråt riskera fängelse är absurt och skapar ett samhälle så nära medeltidens mörka era i stället för ett tryggt, demokratiskt dito med fritt tänkande medborgare som vågar släppa på sina hämningar och njuta av sex på sitt eget sätt.


Om författaren

Författare:
Suzanne Qrunell

Om artikeln

Publicerad: 16 dec 2005 18:11

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: