sourze.se

Är Rojas frimärkssamlare?

Jag retar mig på Mauricio Rojas.

Det jag retar mig på hos Rojas är att han troligtvis kan diskutera frimärkens olikheter med samma empati. Här sitter han, eller är det BRÅ, och studerar inflödet från andra länder och undrar varför de har olika storlek/färg/valörer/motiv. Snart börjar de nog söka på Google efter svaren, och det vore ju faktiskt ett lyft. Karln verkar ju själv ha utländskt ursprung, har han inga egna erfarenheter att redovisa? Statistik och rapporter i all ära, men de talar inte till människors känslor. Och det är just känslor vi behöver för att kunna leva tillsammans på detta klot.

Nä, nu skriver jag och hotar att gå ur partiet igen. Det brukar jag alltid göra när jag inte gillar vad de säger. Funkar på alla partier och sabbar statistiken lite. Men när jag ska förstå eller påverka människors känslor, då går jag och pratar med dem.


Om författaren

Författare:
Tomas Engström

Om artikeln

Publicerad: 12 dec 2005 23:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: