sourze.se

Garfield-taktiken är den bästa

Siganalera intresse til vurpingen, men gör henne inte mallig. Då kan hon bli ännu knepigare eftersom kvinnors skämts bort - inte jämställts - i decennier här i Sverige.

Om du vill ha en kvinna som partner för relation av typen älskarinna, datingpartner eller rentav något mera, så börja aldrig med patetiska uppvaktningar med kopiöst med blommor, drinkar och allsköns andra gåvor. Såvida det inte är en prostituerad i någon variant du vill ha. Uppvkta personligt, avancerat och med kvalitativa gåvor - inte inköpt lyx - som förresten ofta är bluff för dyra pengar.

Var intresserad med inte hur tillänglig so helst. Hon får väl bjuda till, eftersom ni ändå är två jämställda eller? parter om det hela. Du blir på detta sätt mer dig själv, mer avslappnad och mer åtrtåvärd. Hon måste ju vilja något också, för annars håller det inte. Och håller inte det så konfrontera eventuellt henne och fråga om hon kan tänkas förstå, annars gå vidare. Det är bättre att leva singel än mede en förvirrad diva. Det är något de flesta vet, men få vågar säga. Låt kvinnorna eller tjejerna också ta ansvar för initiativ och uppstart av en relation

Detta resulterar i en fantastiskt vänskapsrelation, underbart sex och kanske en livslång vänsskap. Säg vad du tycker, gå i värsta fall och bruka aldrig våld - definitivt inte fysiskt - men helst inte psykiskt heller.

Det är så här vi får det bra på alla plan.


Om författaren

Författare:
Thomas Mattsson

Om artikeln

Publicerad: 21 nov 2005 17:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: