sourze.se

Du faller

Angående egoisme

Åh, Du vet att pappa älskar dig otroligt mycket bara för det enkla faktum att just du föddes, och han är så stolt över alla hinder du tar dig över. Mamma känner likadant. Bättre barn kan ingen få. Så tänker dem bägge två.

Trotts det så hatar dem dig.

Blommorna du har växer och överlever tack vare att du ger dem det vattem dem behöver och att du vänder dem mot solen när du ser att dem behöver det. Du beskär dem och sköter dem klanderfritt.
Dina djur älskar dig och du går perfekta promenader med dina hundar. Maten är ämt av högsta kvalitet. de vet att de inte behöver tigga. Du kommer alltid med deras mat upplagd på varsit fat. Du anpassar lltid allt jättebra.

Trotts det så vissnar dina blommor och dina djur vill bara bita, riva och attakera dig när du vänder dig bort.
De hatar dig.

Dina barn som du uppfostrar med kärlek varje dag och ömt pussar godnatt på kinden är dina fans. Dem ser upp till dig.
Du skyddar dem och utan dig skulle de dö.De är tackamma och respekterar dig så som du älskar och respekterar dem.
Ni skulle göra allt för varandra.
Din fru har älskat dig sen hon såg dig första gången. Hon är trogen och tar emot dig när du snavar i livet så att du aldrig faller helt. Du vet vart du skulle vara utan henne. Du ser upp till henne och älskar henne.

Ja, dem hatar dig!

Dina saker som du är mer fäst vid än du vill erkänna, när din underbara familj med glimten i ögat då och då påpekarsamtidigt som dina vackra fru kysser dig och dina barn skrattar när du i en löjlig hämdaktion kittlar dem till vansinne, trivs i din ägo.

Ändå hatar dem dig. Du ljuger för ofta.Du är hård och kännslokall.

DU HATAR DIG SJÄLV.
Du har inga pengar säger du. Du jämför med u-länder.
Du jämför med alla du känner som är rikare än du. Du är avundsjuk. Du vet det och det äcklar dig. Du hatar din spegelbild, den påminner dig morgn och kväll om vad du är. Du hälsar aldrig på din a föräldrar. Det gör dina syskon, det vet du. Du vet dörfär att dina föäldrar skicka sina hjärtliga hälsningar med din syster. Du vet hur dem ser ut när de ler stolt, som den där gången du tog studenten.

Du slår dina barn och avlivade deras hund när den hälsade på sin mamma.

Ändå älskar du dig själv. Du älskar bara dig själv.
Alla andra ser du ner på.


Om författaren

Författare:
Staffan Jonsson

Om artikeln

Publicerad: 30 okt 2005 22:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: