sourze.se

Fy fan för Fi

"Hur kan vårt samhälle ha förvandlats till detta nazistland med galna fanatiker som precis som Hitler kan få horder av människor att jubla över hatiska texter mot hälften av vår befolkning."

"När lusten faller på jag hatar dej du jävla man, du tror du vet, du tror du kan allt om kvinnor, allt om våra liv men du vet inget så ta ett jävla kliv, snubbe, gubbe jävla man, det är bäst du börjar springa för här ser du en kvinna, som hatar dej så mycket, vi ska slita dej i stycken."

Detta är vad Feministiskt initiativ anser och framför på sitt årsmöte till publikens jubel. Vill ni se och höra dem så är länken Länk: media.putfile.com

Finns det någon som kan säga annat än att feministerna är manshatare? De kan liknas med Nazisterna i framfarten att förnedra och vilja utrota de som de hatar, i det här fallet männen. Det finns inga gränser för hur feministerna får bete sig heller, verkar det som, därför att det är politiskt korrekt att vara feminist. Allt annat är förräderi.

Kvinnor som ligger med män är könsförädare enligt Tiina Rosenberg. Hon som är queerteoretiker och lesbisk har noll förståelse för kvinnor som föredrar män i sängen. Hon hatar män och kvinnor som lever med män så mycket så man blir riktigt rädd. Enligt henne så ska vi inte i framtiden heller säga "man" som något som gäller alla människor. Vilket ord kommer det att bli som duger? Ordet människor borde väl snart också förbjudas, eller står inte det för män i skor?

När jag som barn glatt sjöng om Herr Gårman kunde jag aldrig tro att det en vacker dag skulle anses som något viktigt att siluetten på skylten vid övergångsstället inte föreställer en streckgumma utan en streckgubbe! Fruktansvärt! Alla barn ska heta samma saker, det är orättvist att bara pojkar får döpas till Hans eller Per enligt samma parti. Äktenskapet ska upplösas, vi ska leva ihop i vilka konstellationer vi har lust till och allt verkar handla om att trycka ner männen och dessa förrädare till kvinnor som ändå vill leva tillsammans med dem.

Fi påstår sig anse att alla ska få göra som de själva vill, att alla sorters människor ska accepteras på lika villkor. Hylla mångfalden som Lotten Sunna uttryckte sig. Låter det som det när man lyssnar på dem? Jaga bort alla heterosexuella och utrota familjen en gång för alla. Så tycker jag att deras budskap lyder.

Det har varit deras grej sen sjuttiotalet när "rödstrumporna" började härja fritt. Fram för kvinnans frigörelse, ut på arbetsmarknaden, bort från familjen, du ska förverkliga dej själv. Familjen mannens förtryck av kvinnan. Vad är det som har hänt sen dess då? Kvinnan har blivit ensamstående, utarbetad, stressad, fet och olycklig. Barnen som är de verkliga förlorarna har fått det svårare och svårare. Alla bara slåss och ingen mår bra. Inte männen heller.

De som föredrar att leva tillsammans i en familj, ha harmoni, gemenskap och kärlek till varandra och barnen på ett traditionellt sätt anses ju som bakåtsträvare och stora svikare mot feministerna. Något har blivit otroligt fel och barnen drabbas värst. Någon som kommer ihåg dem? Vår framtid.

Om vi tog och gjorde ett parti för bara män, kvinnor är förbjudna, gjorde uttalanden om kvinnor på samma kränkande sätt som Fi gör, sjunger en sång om hur mycket vi hatar kvinnor, att vi vill dräpa dem och det inför en stor samling galna män som jublar av lycka. Vad hade hänt då?

Att ingen anmäler partiet Fi är fullkomligt obegripligt. Hur kan vårt samhälle ha förvandlats till detta nazistland med galna fanatiker som precis som Hitler kan få horder av människor att jubla över hatiska texter mot hälften av vår befolkning. Män, för mänsklighetens skull, se till att få ett slut på detta elände. Ni kvinnor som älskar män, gör uppror! NU!


Om författaren

Författare:
Suzanne Qrunell

Om artikeln

Publicerad: 14 okt 2005 07:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: