sourze.se

Är det bara jag som spyr?

Alla intryck, alla förstorade läppar, var ska jag göra av dom?

Är det bara jag som spyr på alla sexartiklar? Som kräks på mattan när Natascha flinar upp sej över hela expressen, när plastbrösten trycks upp i fejan på en? Är det bara jag som får kraftiga kväljningar av hur svenska kvinnor vill ha sex på olika orter? Hur Ebba von Sydow upptar sidutrymme med pubertala berättelser och fåniga åsikter om smink och innekrogar på Stureplan? Är det bara jag som går omkring med en spypåse i fickan som räddning mot plötsliga överfall av hela kanaler av tecknade barnprogram?

Läste en Slitz en gång och fick käka voltaren mot illamående. Krav och knulla, helt enkelt. Prackas man inte på en massa krav så prackas man på kukar och fittor i allsköns blandning.

Får jag ett Donkey Kong så får ni mitt internet.

Efter att ha plöjt Aftonbladet och Expressen, får man fly, läsa en gammal svartvit fantomen och dricka en Vira Blåtira. Ställa klockan på lördag så man inte missar Hacke Hackspett.

Vart är man på väg? Kan man verkligen köra in den ÄNNU längre, går det att hitta ÄNNU fler erogena zoner och korkade samlagsställningar. Kan man göra ÄNNU fler tecknade karaktärer?

Vi kanske ska börja beskriva en vedhög i stället, människan bakom yxan och hans tankar? Ebba, vi kan göra värmeverk av Sturegallerian.


Om författaren

Författare:
Pär Eriksson

Om artikeln

Publicerad: 09 okt 2005 13:39

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: