sourze.se

Tjej, blond, 18 Del 2.

Svar på tal gamlingar!

Jag fick många sarkastiska kommentarer gällande min senaste artikel. Jag skulle här vilja förtydliga några saker för att glädja er gamlingar.

För det första, och detta är det absolut viktigaste - Jag finansierar mina resor, mitt festande, mina klädinköp SJÄLV. Det är inte "moget", om jag ska uttrycka mig som vissa, att tro att dagens ungdomar lever på "pappas pengar". Det uttalandet är kränkande mot mig personligen, och mot många bekanta, som jobbar tre gånger i veckan utöver skola för att överhuvudtaget kunna leva. För som ni säkerligen vet och förstår, är 950 kronor i månaden ett skämt.

Naturligtvis finns "pappas pengar"-ungarna kvar. Förstår dock inte varför ni bryr er speciellt mycket om det. Det är vi som måste interageras med dem här bortskämda prinsarna/prinsessorna varje dag.

Vidare ska jag dessutom förklara vad rnb-förklädd pop är för er 30-plussare. Det är varje managers våta dröm. En genre där deras Britney eller Justin "sjunger" trallvänliga verser med rösten drypande av åtrå, lust, begär, sex.
Och tro det eller ej, jag vågar påstå att tjejer/killar som endast lyssnar på detta vanligtvis är fördummade. Dummare än andra. Lite småkorkade sådär.

Vad du lyssnar på för musik kan i dagens samhälle vara lika viktigt som vilken religion du tror på. Musik ÄR religion för ungdomar idag, världen över, och artister ses som frälsare. Värderingar skapas utifrån texter, och om Bono vill hjälpa världen, ja då vill Niklas hjälpa världen. Detta tycker jag är fantastiskt.

Alltså vill jag säga till er som förminskar musikens makt och framförallt plats i min förra artikel - jag står fast vid det jag skrev. Och snarare än det är dags för mig att "växa upp" och glömma musikens del i det hela är det nog dags för er att erkänna den.

Dessutom ska också sägas att poängen jag struntade i att förtydliga i förra artikeln är upphov till timmar av diskussioner. Äldre män och kvinnors lilla-gumman-klapp-på-huvudet-egenskap är som sagt fruktansvärt irriterande, och klockan 1 på natten klagar man hellre över det än tar itu på riktigt. Har inte sett något förbud mot detta på Sourze. Om ni finner ett, snälla låt mig veta omedelbart. Och var tålmodiga, om jag orkar kanske det kommer en jag-hatar-gamlingar-artikel - The full story.


Om författaren

Författare:
Cim Efraimsson

Om artikeln

Publicerad: 11 sep 2005 19:38

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: