sourze.se

Monster har flyttat in på vår övervåning

Mitt hus är ockuperat! Mina barn har blivit besatta.

När vi flyttade in här i vårt hus fick våra barn egna rum där uppe. Nu har rummen blivit ockuperade av främmande, fientliga styrkor. På sexåringens rum har det flyttat in legomonster. Dessa monster drar fram allt Lego som finns, kastar ut det på golvet och vägrar plocka upp det. Dessa monster hoppar även i min lille gosses säng, så hela bottnen går sönder - vilka fruktansvärda odjur! På den tioåriga dotterns rum har det kommit in kläd-Bratz och klippt sönder papper monster. Dessa monster tränger sig in i rummet och tar över allt. Monsterna provar alla hennes kläder och kastar dem sedan i en hög på golvet. Efter det leker de med Bratzdockorna och klipper i sönder allt papper som går att uppbringa i detta hus. De smyger ner i mitt territorium och "lånar" mina saxar som aldrig läggs tillbaka. Under tiden sitter min dotter alldels skräckslagen i sängen helt förstummad av rädsla. Den store sonens rum har tagits över av Axe-monster, dom sprider en bedövande doft omkring sig som sprids i hela huset. De spelar högt på steron, vägrar stänga av TV-spelet och det har börjat ringa flickor hit till dessa Axe-monster. I flera timmar ockuperas telefonen av dessa styrkor.

Monstren som har tagit över vår övervåning är väldigt lika mina barn, så jag och maken har diskuterat om det kanske är så att våra små kära, rara barn har blivit besatta av dessa monster. Finns det någon mer där ute som har råkat ut för samma sak? Skriv då gärna och berätta om det, jag ska försöka komma över datorn någon gång nu det närmsta året, för väldigt ofta sitter där en Axedoftande, godisätande tonåring med en liten grej som har sladdar in hans öron, och glor, han skriver till sina närmsta 500 kompisar som finns i Kuala Lumpor och Sösdala med mera. Har jag tur hinner jag mellan körningarna till stall, tennis och fotbollsträningar, kompisbesök, och badhusbesök...


Om författaren

Författare:
Thea Gianneschi

Om artikeln

Publicerad: 18 jun 2005 18:26

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: