sourze.se

Till Isabella Mendrix Vitaforum

Om Djur och vårtävlingarna

Till Isabella mendrix Vitaforum. Från Flamingo

Hej Isa,

ja det var en tråkig historia det som hände med tävlingarna i både djur- dikt- och vårtävlingarna. Därför har jag beslutat att återlämna diplomet från djurdiktstävlingen som en slags protest mot röstningssystemet som jag anser har stora brister. Där jag enligt Vitaforum åsikt inte borde ha vunnit. Återsänder diplomet till Vitaforum och jag låter diplomet gå till den rätta vinnaren i djurdiktstävlingen och låter Vitaforum ta ett nytt beslut om en ny vinnare. När det gäller vårtävlingen så anser jag att den var till min fördel. Jag kan bara läsa av poängen och se att resultatet gav mig en klar seger. Men som sagt, Vitaforum ansåg inte det och strök mig från vinstlistan och lät segern gå till en annan. En kvinna som jag tycker skriver otroligt bra och som jag har stot respeckt för och som jag naturligtvis tycker mycket om att läsa. Men nu handlar det om vilka som fick flest röster.

Älskar dig Isa/ Flamingo.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 18 apr 2005 08:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: