sourze.se

Hipp Hipp Hora

Finns det ingen gräns på äcklet? Har hon inga föräldrar?

Amanda Renberg från filmen Hipp Hipp Hora, 17 år ung har ett förhållande med Mikael Persbrandt 41 år gammal. Detta för att hon tycker att de är så lika som människor, hon som är 17 år bedömer detta med den lilla livserfarenhet hon har och då borde det gälla två armar och två ben, ett huvud och tio fingrar, för det är ungefär vad hon kan bedöma. Vid 17 års ålder är man inte ens myndig, vad säger föräldrarna om detta? Finns det inga? Är detta accepterat för att det rör sig om kändisar eller vad? I kvällsposten skriver man bara som det är och ingenting mer, varför ger man inte sin syn på detta? Jag gör det i alla fall, och står för att det är äckligt. Hon är för ung för att kunna veta vad som är bra för henne nu och hur det kommer att få henne att må framöver, därför är man inte myndig förrän 18. Istället ska föräldrarna ingripa omedelbart, eller så borde någon myndighetsperson ta tag i detta. Persbrandt kan väl knappast kallas myndig efter detta, oberoende av vilka priser han mottagit, han är en skicklig skådespelare men det krävdes nog inte så stora insatser av detta för att övertyga denna unga tjej hur mycket de har gemensamt. Med en 17 årig tjej räcker det med att lyssna för att få deras uppmärksamhet, en mycket känslig och sårbar tid då vuxna skall hålla sig på avstånd vad gäller relationer och istället ge goda råd och vara en vän.

Risken är stor att andra kommer att sjunga hipp hipp hora när hon fyller år även i verkligheten. Stackars dessa utnyttjade barn, och ingen uttalar sig om det felaktiga, man bara konstaterar, jag säger som en tidigare skribent här på sourze, lägg näsan i blöt.


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 20 mar 2005 22:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: