sourze.se

I rörelse

.

Det finns inget som jag önskar högre än att få vila mina tankar mot din hud. Vira in mig i dina drömmar och få vila, vila, vila. Jag ser dig andas, ser dig röra dig så nära mig, så nära att jag kan sträcka ut mina händer och stryka med fingrarna över din panna. Det finns något som sliter i mina ådror, de bultar och värker, i långa utdragna smärtsekvenser då hela huden spänner sig och längtar. Du är som en vacker melodi som smeker sin väg fram till och in i mina öron. Jag kan dela upp den i toner, i andetag, kan känna varenda ackord, hur det klingar himmelskt av sfärernas musik. Du säger att jag är underbar och vacker och jag kan se dina läppar säras och din bröstkorg höjas och sänkas och dina ögon skrattar mot mig och du andas att det är så härligt att se mig igen men VARFÖR RÖR DU INTE VID MIG?


Om författaren

Författare:
Julia Larsson

Om artikeln

Publicerad: 14 mar 2005 22:06

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: