sourze.se
Artikelbild

Sverige åt de rika och besuttna!

Bygg fler murar och stängsel kring de redan previligierade. Ta bort skyddsnätet för de mest fattiga.

Ta bort alla möjligheter för vanliga människor att bo i attraktiva bostadsområden. Gör om alla lägenheter i Stockholms innerstad till bostadsrätter och de som inte har råd eller som inte får köpa uppmanas att flytta. Satsa på väl utbyggda tält- och campingplatser med låg hyra så att det arbetande lågavlönade folket har någonstans att bo.
Vi vet ju alla att i Sydafrika fungerade det väl när de svarta och underklassen bodde i kåkstäder. Och vi har ju alla sett de fantastiska slumbostäderna som pryder tredje världens innerstadscentrum.

Gör det omöjligt för vanliga arbetande lågavlönade och medelinkomsttagare att uppbära sjukpenning eller A-kassa. Vi vet ju alla att folk älskar att vara hemma från sina jobb och bara få ut 75-80 procent av lönen. Eftersom lönen minskar ges ju möjlighet att vräka dem från deras bostäder, så att ni alla som gör rätt för er kan köpa dem till lågt marknadsvärde.

Inte minst vet vi att merparten av svenska folket älskar arbetslöshet. De verkligen väljer att vara utan jobb. Hur hårt kämpar de inte för att bli friställda och uppsagda.
Det är jättekul, tycker merparten av svenska folket, att ha lite pengar och inte kunna betala sina räkningar. För de sk fasta kostnaderna minskar ju inte även om lönen blir mindre. Se där ytterligare en lägenhet för Moderater, centerpartister, folkpartister och kyrksamma KD att sälja till lägst bjudande.

Stockholm skall bli en stad för politiker med fasta förtroendeuppdrag som aldrig levt eller kommer att leva under knapphetens blåa flagga. En stad för nyrika och singelmänniskor som inte behöver fundera över hur pengarna räcker till nästa dag.

Gör all sjukvård självfinansierad. Låt var och en via privata försäkringar betala sin sjukvård - ni alla som utnyttjar sjukvården drar er i det längsta att söka hjälp när ni får hjärtproblem, eller andra mindre allvarliga sjukdomar. Gå till era jobb och var riktigt snuviga. Skulle ni riskera svimma på grund av hög feber ta med en rullator, det kan du nog få på socialtjänsten. Låt era sjuka barn klara sig själva. I Astrid Lindgrens värld gick det ju bra…och på 30-talet vem såg efter de sjuka barnen när de vuxna jobbade. Å ändå har så många överlevt. Förresten, förkylda och snuviga, det är ju bara nys. Fråga dem som bestämmer och beslutar. Sjuk får inte den fattige eller normalinkomsttagaren bli. Bara politiker och högre tjänstemän som omfattas av sitt eget ekonomiska regelverk kan kosta på sig det.

För vem har väl hört att riksdagsmän förlorar inkomst för att de är sjuka! Eller att tjänstemännen i regeringskansliet förlorar lön för att vara sjuk! När ifrågasatte Försäkringskassans mutade förtroendeläkare, en riksdagspolitikers rätt att vara sjuk? Men det är bra med läkare som aldrig träffar patienter - man kan ju inte anklaga dem för att stå för nära patienten. Och tjänstemän med 3-årigt gymnasium som talar om om du är sjuk eller ej, eller har rätt till sjukersättning. Genialisk idé. Vi borde kunna ha samma utveckling inom polis- och rättsväsendet. En tjänsteman avgör om du blivit våldtagen eller utsatt för andra brott. Det behövs ju ingen större professionalism för att avgöra ett människöde.

Polis och rättsväsende kunde ägna sin tid åt stulna lyxbilar, jaga de laglösa medelkomsttagarna, illegala slumbosättare och givetvis alla demostranter som skulle våga protestera mot den nya världsordningen i Sverige.
Det liberala samhället skulle bli så mycket bättre om vi slapp skatter och pålagor. Se bara hur bra de har det i USA - barnadödligheten är ungefär jämförbar med tredjevärldens siffror.

Och nu hur ni skall rösta. Hur ni än röstar så röstar ni för fortsatt god rättvisa som understöds av såväl, miljöpartiet, socialdemokraterna, moderater, folkpartister, center och KD. Det är bara gradskillnader på samma karta och skala som avgör.

Välkommen till det nya Sverige. Din lycka är gjord.


Om författaren

Författare:
Anne Skåner

Om artikeln

Publicerad: 24 nov 2004 11:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: