sourze.se

Södra korset

Ett sedan länge glömt brev?

Min vän, minns du det där brevet jag skrev till dig? Jag minns det som igår, hur jag gav dig det som i förbigående trots att det värmt min skrivbordslåda länge. Längre än du anat, på ett annat sätt än som ett brev vänner emellan.

Orden som var för svåra att säga muntligen, men som brände min själ dag som natt. Våg efter våg, passage efter passage.

Minns du vad det stod? Jag antar att du inte längre har det kvar, så inte heller jag. Att jag kom att tänka på brevet kom sig av en låt på en mycket välspelad cd, konvolutet ännu lika sargat av salta droppar av rent hav som då.

Tårar jag fällt av grusade förhoppningar, pinsamheter i en förlorads tillvaro. Jag hoppas att du för länge sedan gjort dig av med brevet.

Min vän, om du trots allt minns vad som stod i brevet så önskar jag innerligt att det inte var det som gjorde dig till en alltför sällan återkommande gäst i mitt liv. Du finns för alltid i min värld hur långt bort än strömmarna för dig.


Om författaren

Författare:
Linda Björling

Om artikeln

Publicerad: 16 okt 2004 07:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: