sourze.se
Artikelbild

Go Gudrun!

Okej, jag vill inte verka tjatig, men detta är ju helt fantastiskt!

För några månader sedan skrev jag en krönika på Sourze där jag hävdade att feministen är en fjollas bästa vän. Hur rätt har jag inte?!

Det senaste förslaget från Gudrun Schyman och hennes väninnor i vänsterpartiets feministiska råd om att alla män ska straffbeskattas för våldet mot kvinnor låter som ljuv musik i en fjollas öron eftersom detta kommer att infektera förhållandet man/ kvinna ännu mer. Radikalfeministernas hetspropaganda kan ju snart bara leda till ett resultat: exit heterosexualitet. Bryr mig inte om någon homokamp längre eftersom tjejerna bråkar mycket bättre, mycket ilsknare och med en häpnadsväckande frenesi. Endast de mest masochistiska farbror Barbro-killarna kommer ju att fortsätta vara straighta under så´na förhållanden. Det får de gärna fortsätta att vara så kan vi bögar ta hand om alla mansgrisiga, sexistiska macho-män som inte bör ha med kvinnor att göra överhuvudtaget eftersom det bara leder till strukturellt förtryck, ojämställdhet, sämre löneutveckling och kvinnomisshandel.

Jag tar dessutom för givet att vi bögar kommer att undantas från straffbeskattningen eftersom inte ens den mest hårdkokta feministen kan hävda att vi har något att göra med mäns våld mot kvinnor. Jag menar, alla tjejkompisar som vi stöttat, pratat känslor, kläder, disco, killar och smink med, ska vi nu straffas för att heterosexuella män förtrycker och våldför sig på sina kvinnor? No fucking way säger jag och här kräver vi bögar ett undantag eftersom det vore anstötligt om vi skulle belastas för något som vi omöjligen kan vara upphovsmän till. Att detta undantag från straffbeskattning helt säkert ytterligare kommer att spä på andelen bögar i Sverige gör att jag vill kindpussa Gudrun och ge henne en massa blommor!


Källa: Länk: aftonbladet.se


Om författaren

Författare:
Urban Johansson

Om artikeln

Publicerad: 04 okt 2004 23:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: