sourze.se

Tvingat självmord eller inte?

Dödade han sig själv för att inte bli dödad?

För ungefär en vecka sedan hängde sig en 20-årig pojke. Vissa har sagt att han så gott som blev tvingad till det, andra säger andra saker.

Det finns många saker man kan börja reflektera över om varför han hängde sig. Han hade tidigare blivit misshandlad och knivhuggen när han var ute och gick. Han klarade sig då och fick de fällda. Sedan dess så har han sagt att han har varit rädd varenda gång han gått ut på stan. Det sägs att han sedan tidigare tänkt över det här med självmord eftersom han levde i skräck. Det märktes inte på honom utan han var lika glad som vanligt.

Sen kom domedagen då han kände att han inte orkade mer. Han tog förmodligen sitt liv för att om inte han hade gjort det så hade de gjort det åt honom. Vittnen säger också att det varit några som suttit utanför hans lägenhet och tittat upp mot fönstret.

Såna här saker ska inte bara få hända.

R.I.P


Om författaren

Författare:
F B

Om artikeln

Publicerad: 29 sep 2004 04:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: