sourze.se
Artikelbild

En släng av bisexualitet

Jag vill innanför hennes tröja

Miss Kittin på scenen, hennes hand i min och min i hennes när vi tränger oss fram mellan golven.
Miss Kittin på scenen när jag håller hennes mjuka arm, försiktigt kramar om den när hon leder mig mot baren.
Miss Kittin på scenen när vi kysser varandra oförberett och lekfullt.

För vi är höga och jävligt fulla och vi håller om varandras midjor för att inte tappa bort varandra och
Miss Kittin spelar på scenen och vi står mitt på dansgolvet och hånglar.

Miss Kittin på scenen när jag vill innanför hennes tröja.
Miss Kittin på scenen när jag smeker hennes mjuka lovehandles.
Miss Kittin på scenen när jag tittar in i hennes rödsprängda ögon och kollapsar av värme och av henne och det faktum att jag hånglar med henne och av all sprit jag druckit och allt jag rökt och att kvällen verkligen har leviterat. Den här kvällen har verkligen maxat ut alla andra kvällar. Det här är den största klubben med tusentals människor och jag har druckit så oerhört mycket och folk är helt vilda och vakterna är helt galna och brajet var så jävla starkt och jag sålde det där efedrinet jag fått av nån till hennes belgiska kompis för fyra euro och han köpte den för sju euro och va fan händer här och nu, nu hånglar jag med henne och på scenen spelar Miss Kittin.

Och nu ligger jag på golvet och har hört när jag föll, omgivningarnas utrop, och nu slår en kille mig i ansiktet för han tror att jag har od:at men helsike det har jag ju inte, jag har bara smällt av.

Jag har smällt av för jag är helt väck, jag har smällt av för jag har låtit min tunga möta hennes och mina händer smeka hennes lovehandels. Killen lyfter upp mig bakifrån, håller mig under armarna och hon håller min hand och så leder dom mig ut och jag har väl od:at då, av faktumet att jag hånglat med henne och mitt huvud slår tillbaka mot hans axlar och människor tittar, inte särskilt chockat, på och ut i friska luften och på scenen spelar Miss Kittin. Men det bekommer oss inte att jag har smällt av och att han måste leda mig ut med armarna under mina armar för vi är höga och jävligt fulla och vi har hållt om varandras midjor och nu håller hon mig i handen och vi kommer inte att tappa bort varandra.

I friska luften med henne och hon är kollugn och jag med och vakten blir galen, här kan vi inte stå för på scenen, på scenen står fortfarande Miss Kittin och henne vill alla se det är ett jävla tryck mellan golven så hon och jag, vi går runt runtruntrunt igen och vi träffar Jacob och Jacobs bänga polare står på ett podium och dansar med en hatt på huvudet och jag står bakom henne och dansar med henne i en trapp och jag har min arm om hennes hals och min hand nuddar hennes ena bröst och

Och hennes hals är smal och vit och jag kysser hennes smala vita hals och flinar för mig själv det är ju inte riktigt klokt det här, vinglar i benen och hon vinglar tillbaka och vi flinar och en kille stirrar lyckligt. Och ni vet ju vem som fortfarande spelar på scenen.

På väg hem träffar vi två snubbar och den ena av dom försöker kyssa mig men jag ser henne i ögonvrån.
På tunnelbanan somnar vi hon och jag mot varandras axlar och min hand på hennes lår och hennes hand på min hand.

Hon och jag säger hej då och hon och jag hånglar och en stor grupp pensionärer har träffats utanför ett kafé i söndagsmorgonen och jag kysser henne och hon kysser mig och ingen pensionär bryr sig minsta lilla och min hand på hennes nacke och hennes hand på min nacke och Miss Kittin är väl på efterfest någonstans.

Och jag biter henne i läppen och vi går hem åt motsatta håll och egentligen skulle jag kunna gått hem till henne och leviterat morgonen till en morgon som aldrig skådats förr men jag går hem för vi är inte lika fulla och höga längre mest trötta och fumliga och vi flinar igen mot varandra en sista gång innan jag svänger i korsningen och smyger in i lägenheten och tvättar av mig sminket och klär av mig och släpper ner mitt hår och går och lägger mig bredvid min pojkväns sömntunga kropp

Och i öronen tjuter, tjuter, tjuter hennes tunga andetag och hennes ljumma stämma och Barcelonanatten och alla låtar som på scenen spelat har Miss, miss, miss Kittin.


Om författaren

Författare:
Emma Färnström

Om artikeln

Publicerad: 11 sep 2004 23:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: