sourze.se

Sourze för "Dummies"

De åtta förtsa stegen i att bli en framgångs rik skribent på www.sourze.se

Steg Ett.
Kolla först att du har allt som www.sourze.se kräver det är alltså Adobe reader, och så behöver du så klart ett Internet gärna med ganska hög uppkopplings hastighet.

Steg Två.
Starta webbläsaren denna är ofta markerad med ett blått "E" dubbel klicka på denna symbol, skriv senare in i adress fältet, www.sourze.se... Vänta...

Steg Tre.
För att läsa "sourze Ung" tryck då på markören "sourze Ung" i vänster arbetsfält, för att logga in, för att kunna skriva på www.sourze.se tryck på "logga In" I de högra arbetsfältet i överkant.

Steg Fyra.
Om Du vill skriva Skriv In Ditt Annvändar namn och lösenord dessa går att finna strax under de verktygsfältet som du loggade in i.

Steg Fem.
Du ser en text framför dig som bokstaverar "Välkommen till din egen sida på Sourze!" till vänster om dig i arbetsfältet finner du en markör som heter skriv på sourze, när du lägger markören över denna så kommer du få fram "X" antalet alternativ tryck då på "lämna Artikel" Där om du "Skrollar" neråt på sidan kommer du få fram ett antal olika fält alla dessagår det att skriva i om du vidare vill skriva en artikel så skriver du i fältet "artikel" Där kan du skriva in din artikel du måste vidare ha en rubrik, en inledning, en kategori och en aktualitets nivå

Steg Sex.
Tryck på "publicera" denna ikon finner du under artikel fältet. När du har tryckt på denna så kommer du att komma till ex antal fler val där du får se vad ditt bidrag kommer att kosta att lansera, i alla på "sourze Ung"s så är allt detta gratis tryck dig vidare tills du får fram att din artikel har blivit publicerad…

Steg 7.
Skriv inget som du inte vill ska bli illa komentarat detta är en utav sourze.ses stora glädje marodörer och om du verkligen vill skriva nåt som kan bli fel vinklat så preparera det ordenterligt, med flera goda och grymma argument.

Steg 8.
När du Kommenterar andras artiklar var säker på vad du skriver, skriv gärna ut artikeln i fråga för att senare spåna och läsa igenom den ett par gången. Har du inte en skrivare så ta gärna och tryck på utskrifts vänlig artikel ändå för att senare kopiera in den i till exempel microsoft Words och där ifrån spåna och läsa igenom vad du senare skall argumentera för eller emot.

Grattis Om du Har läs Denna Artikel så är du inte längre en "sourze dummy" utan du vet hur fan du ska göra när du vill lansera dina artiklar, du vet också hur du skall tackla andras artiklar som du finner stötande och/eller kränkande mot dig eller andra!

"Amen"

Med vänliga hälsningar


Om författaren

Författare:
Björn Anderstedt

Om artikeln

Publicerad: 19 jul 2004 16:21

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: