sourze.se

Wet Wet Wet!

Varför är det bara vi tjejer som ska stoltsera med våra våta styva bröstvårtor i nån solkig t-shirt? Jag bara frågar! Nej, fram för mer avklädda män!

När kommer det? Alltså det där ja, ni vet det vi alla tjejer väntat på så länge. Varför är det bara vi tjejer som ska stoltsera med våra våta styva bröstvårtor i nån solkig t-shirt? Jag bara frågar! Nej, fram för mer avklädda män!

Mr Wet Underwear!

I dessa tider när det talas om jämlikhet och köndiskriminering och dittan och dattan så tänkte jag, varför inte? Eller det kanske redan finns... har jag missat det?

Nu menar jag inte smygtagna foton på diverse B-kändisar när det pissat ner sig i nån jäkla dokusåpa, det har vi sett mer än nog av! Nej, jag menar män som kan förgylla en kväll eller två på krogen. Låt oss tjejer få husera och njuta av ögonfröjd, låt oss poängsätta och tråna och dregla över era våta härliga kroppar!

Jag har flera ideer angående själva framträdandet, lite olika teman och poser ett nytt sätt att framställa nakna män på. Har kontaktat Glenn Killing och han har lovat att ställa upp som konferencier, mest för att det ska kännas lite tryggare för killarna om de i alla fall får en kille till i lokalen, förutom de som tävlar alltså.

Jag har tänkt att kalla kvällen för "Wet Kalling i Manegen". Sen har jag tänkt på ännu en vinkling av det hela, för de som vill/vågar gå liiite längre. Den har jag tänkt döpa till "Wet Kalling i Negligén". Så, vad säger ni killar? Ni har inget att förlora! Inte mer än ett par kallingar i alla fall, om de nu skulle visa sig vara av så "fin" kvalité att de inte tål vatten vill säga... Men desto trevligare för oss damer i publiken. Hmm, en tanke... Mr Wet-String?

Dessutom tror jag att i många fall så blir det indirekt en Miss Wet-Underweartävling också innan kvällen är över. I och för sig en lite mer diskret sådan men dock så härlig!
Så egentligen grabbar, vad väntar ni på?!

Skicka iväg era damer ut på krogen en kväll och ta sedan emot dem när de kommer hem våta och fnittriga med blossande kinder och ett par våta kallingar i ena handen och numret till Henrik Schyffert i den andra...


Om författaren

Författare:
Åsa Welin

Om artikeln

Publicerad: 15 apr 2004 09:37

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: