sourze.se

Det är aldrig försent!

Äntligen rullar det på med tjejerna!

Vad då rullar på? Undrar ni kanske. Jo det är nämligen så att jag inte har haft nåt vidare flyt med tjejer sen jag gick på högstadiet, vilket är alldelles för länge sedan!

Det började redan i slutet av förra året faktiskt. Var på
en nyårsfest hos min tyska tjejkompis utanför Dusseldorf i Tyskland... ja NU är det min tjejkompis. I alla fall så kelade vi i hennes soffa vi blev kära över telefonen faktiskt. Allt var hur bra som helst tills på nyårsdagens kväll efter ett besök hos hennes föräldrar, som tyckte VÄLDIGT mycket om en, då hon meddelade att hon inte kände sig redo för ett förhållande. Jobbigt men sant. Hon gav mig en "lyckobringare", en typ av amulett. Men det värsta skulle ändå komma när jag hade varit hemma i tre veckor. Då kommer det fram att hon är bisexuell och har träffat en tjej som hon älskar! Jag var den bästa killen hon träffat sa hon när jag var hos henne. Oj, vad det hjälpte nu... not!

Det kändes som en kniv i ryggen,en stor atombomb exploderade i mitt hjärta! Förstår nog nu lite hur det måste ha känts för Niklas Strömstedt när hans tjej lämnade honom för Eva Dahlgren! Men den här "lyckobringaren" verkar ha givit mig tur med tjejer helt plötsligt. Lite som den här "Talismanen" av Henning Mankell på tv, fast med omvänd verkan! För nu på några månader har man varit på lika många dater som i hela mitt övriga liv dessförinnan! En tjej har valt ut mig till att bli hennes "loverboy" till och med!
Plus en uppkommande date, och dessutom när jag var på min lilla hemstads första striptease-show igår, tog den läckra strippan upp mig på scen för lite "hångel" på högsta möjliga nivå! WAOW!

ÄNTLIGEN lite flyt med tjejerna!

Kanske finns det en förklaring. Antingen har det lossnat
eller så har min lyckobringare äntligen börjat verka! Vem vet? I dessa x-files tider kan man inte vara för säker!
Ha,ha.

Ville med detta bara offentligöra något positivt till alla ensamma killar ute i vårt avlånga land, att så länge ens hjärta slår så finns det hopp för alla! Bara man uppträder med lite självförtoende och att man helt enkelt tar det coolt med ens försök att hitta den enda rätta! Men en maskot kan ju också göra sitt... eller?

Keep the faith!


Om författaren

Författare:
Roland Jönsson

Om artikeln

Publicerad: 15 apr 2004 09:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: