sourze.se

Jo... Varför inte??

Va fan. Varför inte ingen läser de ialla fall...

Jag hade tänkt att ta mig tiden att skriva en jävla massa skit om allt och alla just nu... folk säger att det är det ända jag duger till, och knappt det.

Fan va jag hatar allt som har med skolan att göra och allt som har med allt annat att göra. Det kanske låter jävligt konstigt men egenterligen är det inte det, för alla vet ju hur det är att vakna på fel sida en morgon och att vara så där riktigt arg som bara en människa kan bli. Men så är det ju som alla säger: jag är ju inte någon människa, jag är något som lever på en människa, en så kallad parasit som inte kommer någonstans i livet, men även vi parasiter och rebeller kan vakna på fel sida en morgon, en morgon då vi bara hatar den där technobögen i skolan lite mer inget illa ment alla andra technobögar som läser. Det är en sådan dag då allt bara kan gå rätt, en dag då min egen egoism inte stiger andra till öronen eller något annat roligt, en dag då jag slipper vara, en dag då jag gömmer mig från allt, en dag då jag spelar basket istället för fotboll på rasten, den dag som är för mig perfekt...

Den dag alla tycker att jag är en riktig "Dumming"


Om författaren

Författare:
Björn Anderstedt

Om artikeln

Publicerad: 14 apr 2004 09:04

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: