sourze.se

Uppdrag granskning och Stadsmissionen

Jag blir jävligt förbannad på en så feg styrelse. Att de inte kan stå för att de svikit de som jag trodde att de jobbade för.

Istället kryper man bakom någon sten och hoppas att folk ska glömma bort att det hänt. Men det är som jag skrivit innan. Styrelsen har glömt bort syftet med varför stadsmissionen startade för 150 år sedan. Det har blivit ett företag där topparna skor sig på de allra mest utsatta i vårat samhälle och människor som är godhjärtade och tror att pengarna dom skänker går till de som behöver det men så är det ju inte. Administrationen och marknadsföringen tar merparten av pengarna som ska gå till de utsatta. Jag fattar överhuvudtaget inte hur styrelsen kan sitta kvar och dessutom försvara det de gjort mot både de godhjärtade bidragsgivarna och de som de säger sig hjälpa. Men de som sitter där, de gör det ju inte för att hjälpa andra utan för att sko sig på mänsklig misär. Frivillgorganisation har en helt annan betydelse för mig än den stadsmissionen visar upp.


Om författaren

Författare:
Rolf Nilsson

Om artikeln

Publicerad: 10 mar 2004 11:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: