sourze.se

Våga vägra insekter

I 800-talets norden ryktades bland vikingar om onda väsen i skogen och farliga överdrivet långa ormar med skägg i de djupa haven men det som verkligen var och är det farliga med skogen är insekter.

När jag var liten sprang jag med glädje runt i skogen i tron att jag var en teenage mutant ninja turtle. då var livet helt bestånde av att ha kul och upptäcka skumma saker som offside i fotboll och varmt kaffe rakt i ögonen. skogen var lite av en fristad där man kunde spendera hela dagarna utan jobbiga mammor vars enda nöje var att dra en igenom miljontals klädesbutiker. Sverige är ett rikt land naturmässigt men det hjälper inte, jag får ångest och håller mig inne i stan där inga onda tusenfotingar kan attackera.

Skogen är helt underbar men allt förstörs av alla dessa insekter. Att jogga i skogen bara för att inse när man kommer hem att ens kalsonger är fyllda av läskiga saker med flertalet ben och miljontals ögon. För mig känns det som att vara tvångsinspärrad i Big Brother huset när jag hör en flugsvärm på avstånd.

Kanske borde man bomba hela skogen med cancerframkallande insektsmedel men då lär bara ett träd med gråa blad stå kvar och det kanske inte är det bästa. Det där var dramatiskt och politikst inkorrekt men det bjuder jag på.

Till min stora skräck så finns det människor som fullkomligt älskar dessa kryp och sitter och klappar på dem varje kväll Så när ni njuter av nästa spider-man film kan ni tänka på mig som skakar av skräck okej kanske inte men ändå när trailern dyker upp.

Nu avsluta jag och får kanske följa debatten om jag kanske är något störd i huvudet. Kanske!


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 02 mar 2004 12:37

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: