sourze.se

Varför?

vissa människor får plats i media men är det verkligen nödvändigt att debattera om allt?

Jag tenderar att läsa dagstidningar mer än de flesta i min ålder, men ibland vill man använda sidorna där människor debatterar vilda saker som med största sannolikhet inte förändrar hur livet går vidare, till att kanske spilla målarfärg på eller varför inte låta en hundvalp göra sina behov på.

Debattören som jag inte minns namnet på ville få omvärlden att förstå att fantasi inte är bra och att fantasynoveller/filmer får människor ur balans och bidrar till att människor gör onda dåd såsom att spela tv-spel eller spetsa folk på pinnar. Detta syftade mest på "barn" under 18 år.

Jag hävdar den totala motsatsen. Vad skulle våra liv vara värda om vi inte kunde vända oss till det som inte finns? Troligen som en tom flyttlåda.

Jag vågar knappt tänka på en värld utan saker som får oss på andra tankar. Årets höjdpunkt skulle vara att skattedeklarera och med tanke på hur många som lyfter sin näve i ilska och somnar fem på morgonen över dessa papper framgår det att det nog inte är det roligaste i världen.

Så nästa gång ni läser om saker som inverkar negativt på era barn/ungdomar tycker jag att ni ska skratta lite dovt och istället köpa en påse godis eller dylikt till era nära och kära.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 28 feb 2004 18:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: