sourze.se

Det obligatoriska sexet

Hjärnan har fått problem med att tänka fritt. Jag kommer istället att tänka på sperma...

...när jag funderar på en klurig rubrik för en artikel jag vill publicera på Sourze.se. Mitt ego och min självbevarelsedrift säger till mig att jag vill att så många som möjligt läser min artikel. För det jag vill ha sagt är just detta...

...att så fort ordet sex eller något som kan förknippas med någon typ av samlag dyker upp så säljer det vadsomhelst, varsomhelst och närsomhelst. Det är kanske just det som fått dig att klicka på rubriken till denna artikel.

Det är därför reklamskyltar, filmer, tidningar och tvålförpackningar är fyllda med anspelningar på människans fortplantingsmekanism. För sex säljer. Det obligatoriska sexet finns just därför i varje människas ögonvrå, vare sig han eller hon vill det eller inte. Om det inte finns i huvudet sitter bilden garanterat på näthinnan. Frivilligt eller ofrivilligt.

Den sexuella exploateringen får oss att hela tiden gå ett steg längre. Vi söker oss hela tiden till det som är lite mer spännande, lite mera nytt. Annars är det inte utmanande, inte spännande, det säljer inte. Media har för längesen våldtagit och utnyttjat oss. Reklampelarna har har fått udda lekar att bli vanliga och slentrianmässiga och ibland, tyvärr, även obligatorska.

Så man kan undra vad som idag finns kvar att utforska. Det enkla svaret är att det inte längre finns några nya marker kvar. Allt är redan väl beprövat. Idag behöver man inte ha varit med om det, man kan allt ändå. Man har läst om hur en orgasm går till och man vet hur skönt analsex kan vara eller inte vara och hur en avsugning smakar. Vi kan alla tillräckligt mycket för att ha en sexspalt i vilken söndagsbilaga som helst.

Bland alla sexfrågor som dyker upp finns frågor om olika typer av sexutövelseer och det enda rätta svaret verkar vara: -"...bara om du själv vill det!" Fast det man istället borde fundera över är om frågan överhuvudtaget hade kommit upp om personens egen fantasi fått sträva fritt, alltså utan yttre påverkan från media.

Mitt tips är att om du vill läsa artiklar med smaskiga rubriker här på Sourze.se hittar du dom enklast genom att söka på artiklar med flest läsare. Sök på minst 1500 så blir nog nöjd, av dessa innehåller över 90 av dem sexanspelningar. Lycka till!


Om författaren

Författare:
Gustaf Wiklund

Om artikeln

Publicerad: 22 jan 2004 18:34

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: