sourze.se

Snart är det Jul!

Vacker sång...

Stilla natt, heliga natt allt är frid stjärnan…
Måste bara byta gardiner, undrar om jag strök dom
Neeeej, jag har glömt syltan, pappa kommer att bli tokig
Imorgon ska jag koka knäck

Skiner på barnet i stallets...
Men jag har ju glömt att köpa julklapp till Mia
Och hon som alltid köper julklapp och ifjol glömde jag
Så förargligt.
Strå och de vakande herdar tv…
Gran... i år ska jag ha gran
Eftersom det är flera som kommer så vill man ju ha
Lite extra mysigt
Och jag ska ju göra iordning en krubba
Där jag tillverkar alla figurer själv
Tänk! Jesusbarnet i lera

Två... kristus till jorden är kommen...
Så håller jag på och stickar två halsdukar
Åt mina kusinbarn
Jag som aldrig stickar
Det tar tid
Men det är det värt
Skinkan ska bara griljeras
Julmusterbjudandena har inte kommit än men det kommer väl och pepparkakor måste vara hembakade och saffransbröd måste jag ju ha, men jag ska göra det enkelt för mej i år och inte göra det för avancerat, Jansson ska jag bara ha och sedan lite hemgjord kalvsylta, får ju lite mald älgkalvfärs av Agneta så det ska nog gå bra och de kommer ju från Göteborg och där har de alltid varm rödkål måste hitta recept på det och den där chokladtårtan som alltid ska finnas på julbordet i Göteborg måste jag ju också ha recept på och den verkar ju vara så svår...

... oss är en frälsare född!


Om författaren

Författare:
Maria Flink

Om artikeln

Publicerad: 12 dec 2003 12:07

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: