sourze.se

ND har inget att säga!

Rickard Ekman, vems tunnor skramlar högst!?

Jag har ett antal fragor, Nationaldemokrater!

Efter att ha läst Malin Micheas artikel "Sanningen om Nationaldemokraterna" och såg att ni svarat med artikeln "Okunnigt, fördomsfullt angrepp på ND", blev jag mycket glad. "Aha", tänkte jag. Det här blir intressant att se hur de ska lyckas förklara de vidrigheter som Malin Michea hittat i deras partiprogram, hemsida, broshyrer osv.

Men vad var det för svar. Snälla Rickard Ekman! Jag läste igenom det en gång, tva gånger och jag hittade inga svar! Vad jag hittade var en helt osannolik retorik, ja jag gav mig faktiskt till att skratta vid ett flertal tillfällen och jag maste bara undra:

Angående avsnittet om främlingsfientlighet:
"Däremot är det naturligtvis struntprat att Nationaldemokraternas sakliga kritik mot invandrings-politiken, eller Nationaldemokraternas svenska nationalism,
skulle ha någonting med "främlingsfientlighet" att göra." Vad kallar ni då er kritik mot firandet av FN-dagen?
Vad kallar ni er kritik mot moskéer? Vad kallar ni påståendet om att invadrarkillar notoriskt söker upp svenska tjejer att våldta? Vad kallar ni överhuvudtaget en kampanj med namnet "Jihad mot folkhemmet"? Om inte Främlingsfientlighet!!

Och vad i hela friden menar ni med "människors rätt till en nation". Har inte vi svenskar en nation menar ni, skulle det finnas någon som vill påsta att vi svenskar inte har rätt till vilket jävla uttryck förresten, "rätt till" Sverige, VA! Och att säga att Malin Michea är rasist mot svenskar - var frågar jag er då, EXAKT VAR i hennes text hittar ni det?

Jag vill se era "stöd i fakta" Nationaldemokrater! Jag vill se er "statistik" som ni påstar att ni grundar era så kallade "åsikter" på. Och allvarligt talat ND - när det kommer till politisk propaganda som ni vill att alla ska få undervisning i - HA! Fattar ni inte att ni gräver er egen grav! För är det inte så Nationaldemokrater, att allt ni har att komma med egentligen bara är propaganda? Som Rickard Ekman så tydligt visar med sitt patetiska försök till artikel.

Rickard Ekman - vems tunnor är det som skramlar?! Din artikel innehaller ingenting av substans. Det märker vem som helst med något i skallen, som gått igenom dina så kallade "argument". Om den var menad som ett svar på tal till Malin Micheas artikel, om den var menad att reda ut missförstånd, har du misslyckats. Jag och många med mig skulle gärna vilja ha en förklaring på allt det andra som Malin Michea tar upp.

För om inte det är främlingsfientlighet - "oförnuftig, ogrundad motvilja mot främlingar" - ja, då vet jag inte vad som är det.


Om författaren

Författare:
Emma Färnström

Om artikeln

Publicerad: 04 nov 2003 12:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: