sourze.se
Artikelbild

Jag gjorde likadant mot Persson

Jag har varit bortrest i en vecka och därför inte läst artiklarna i aftonbladet.

Däremot har jag läst om samma sak i de finska motsvarig-heterna till Aftonbladet och Expressen... Illasinnade rykten om statsministrar sprider sig snabbt över Östersjön.

Angående bilden där Persson vänder mig ryggen i vårt replikskifte i senaste riksdagsdebatten kan jag bara säga att jag gjorde likadant mot honom i nästkommande replikskifte. Om han använder den typen av debatt-metoder, så kan jag göra likadant, men det gör väl knappast att debattklimatet förbättras om alla börjar bete sig så mot varandra.


Om författaren

Författare:
Maria Wetterstrand

Om artikeln

Publicerad: 27 okt 2003 15:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: