sourze.se

Heja Bajen - touch me

Lasse Andersson, kan inte du skicka en tröja till mig? Storlek 40.

Hammarby står för det roligaste som hänt inom fotbollen i år. Klubbens supporterbutik har tagit fram tröjor till de kvinnliga fansen där lagnamnet står fint tryckt över bröstet -en. Inget konstigt med det men i det här fallet är trycket i blindksrift! Fullständigt lysande! Lasse Andersson som är butikschef för Hammarby supporterbutik säger att tjejer ogärna visar vilket lag de hejar på så därför gjordes denna diskreta ! tröja.

Dock säger klubbens marknadschef Patrik Ljungström att laget absolut inte vill förknippas med kvinnoförnedring men att de inte kan kontrollera alla prylar som butiken tar fram. Han säger dock inget om mansförnedring så nu väntar världen spänt på jeans med Bajan, förlåt Bajen tryckt i blindskrift över bakfickorna eller ett par schyssta boxerkallingar med HIF rakt över framsidan.

Jag vet inte hur de har tänkt om de nu har tänkt alls. Är det en hyllning till damlandslagets framgångar eller bara en hyllning till kvinnor i allmänhet? Vill man en gång för alla slå fast att ett äkta hardcore-fotbollsfan vill ha kvinnor som tillåter att man tar dem på brösten i tid och otid? Skäms man för sina kvinnliga fans och därför inte vill att tjejer springer omkring och gör reklam för laget?

Som sagt, jag vet inte hur ni har tänkt men snälla kan jag inte får en tröja? Storlek 40.

www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,380998,00.html


Om författaren

Författare:
Kajsa Kallio

Om artikeln

Publicerad: 25 okt 2003 20:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: