sourze.se

Sharon pissar bäst

Sharon och Bush har ett övertag, vill du komma ifatt?

Vad kännetecknar en bra politiker? Enligt mig har det ingenting med utbildning, retorik, kompetens eller charm att göra. En bra politiker ska vara bra på en sak och det är att lära känna nyckelpersoner, en viss förmåga att läsa av strömmarna kan också vara välkommen. Så är tyvärr verkligheten idag. En kompentent politiker som inte har internationellt stöd är lika mycket värdelös som en som inte har sitt eget folks stöd.

Två politiker i synnerhet ser jag framför mig när jag talar om bra politiker, Bush och Sharon. Visst finns det flera politiker som är mer kompetenta, som planerar och genomför, men det var ju inte det som var viktigt. Bush och Sharon lyckas sälja sin politik på världsnivå, det är få som klarar av det. Dessutom klarar de ju av konststycket att överträda internationell rätt och FN-stadga samtidigt som de fördömer samma slags brott när andra gör det och efteråt lyckas de dessutom bli hjälteförklarade för sitt försvar av folkrätten... En motvillig beundran infinner sig. Det är inte blod som rinner i parets ådror, utan äregirig och makthungrig rost. Exakt vad som krävs i dagens värld.

Glöm empati, människovärde, känslan av vad som är rätt och fel. Glöm allt det där. Bush och Sharon är starkare än oss för att de lyckas blockera allt som är mänskligt från deras tankebanor. Om vi inte lär oss att bli exakt samma sorts übermenchen, kommer de alltid att vinna över oss.

Det gäller ju att ha den största blåsan och den träffsäkraste kuken för att man skall kunna markera revir som aldrig förr. Det har inte vi, än. Men Bush och Sharon har länge tränat upp sig i pissleken medan vi naivt nog slösat bort tid på protestmarscher och sympatikvällar. Det är dags för oss att komma in i tävlingen på samma villkor.

1. In i toaletten och börja pissa som ett första steg.
2. Ta sedan och markera kommunrevir, om det är fler som hjälps åt så kan ni optimera förfarandet.
3. Sno gärna mark från gränsande kommun och beskyll dem för terrorism när de klagar hos regeringen.
4. Se helheten! En kommun är inte ditt mål, utan endast vägen dit. En träningsmatch inför finalen. Vi skall göra Norden till vårt revir… snarast möjligt.
5. OBS! Drick mycket vatten!

Vad kännetecknar en bra politiker? En enorm blåsa och träffsäkerhet. Nu när du vet det så kan du påbörja en raketkarriär inom den internationella politiken. Men kom ihåg för hela friden, undvik alfahannarna, Bush och Sharon. Skulle du komma i kontakt med de två så ska du, vi understryker det här ännu en gång, ska du nosa dem i röven för att visa underlägsenhet!

Nu är du tillräckligt mogen för att ta dig an världen, en liter i taget.

Lycka till!


Om författaren

Författare:
Naseer Alkhouri

Om artikeln

Publicerad: 22 okt 2003 08:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: