sourze.se

Varför e alla manschauvinister fula

Åhej...

Herre jesus. Det här var ju bara FÖR dumt för att passera. Sorry, men jag har svårt att tänka mig att det finns någon statistik på hur "attraktiv" en feminist är med tanke på att vi är ganska många. Räknar du in de manliga feministerna i den här hypotesen?

Att vara feminist innebär framför allt att man tror på alla människors lika värde. Att bry sig om sin medmänniska är därmed på sätt och vis en feministisk handling. Att vara feminist handlar inte om att bli upprörd över en vacker människas framgångar. Det handlar om att värdesätta ALLA kompetenser hos en människa, även om hon är av kvinnligt kön.

Det finns en mängd mindre attraktiva män här i världen. Jag har svårt att tänka mig att det finns några bevis för att mindre attraktiva män till större utsträckning är manschauvinister än "snygga" män. Dessutom har jag konstigt nog hört att smaken är som baken... delad. Remember?


Om författaren

Författare:
Cornelia Dahlgren

Om artikeln

Publicerad: 10 sep 2003 10:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: