sourze.se

När barnen somnat

Vad som började som en vanlig fredagskväll avslutades i underbar passion.

Vi hade bjudit in några av våra bästa vänner på middag och vad som började som en vanlig fredagskväll avslutades i underbar passion.

Efter en god middag med vin och gott sällskap, konstaterade vi att våra barn somnat i soffan och vi föreslog att våra vänner skulle sova över. Ursula la armen om min man, log och sa att hon och Mikael skulle sova tillsammans i vår säng. Jag och Tomas kunde dela på soffan. Min man såg minst sagt förvånad ut, smålog och efter lite diskussioner bestämde vi oss för att ligga i sängen alla fyra, så att ingen skulle känna sig utanför som Mikael sa.

Ursula sträcker på sig gäspar och säger att det är dags att gå till kojs.Hon ser inte ett dugg trött ut men har tydligen bråttom i säng. Hon säger att hon vill ta en dusch först och undrar om jag vill följa med.
- Visst, säger jag, ler och följer med henne.

När hon står där i duschen,tvålar in sig och suckar belåtet ber hon mig komma in och tvåla in henne på ryggen. Jag klär av mig och kliver in, jag ser hennes silhuett genom ångan i duschen, sträcker mig efter tvålen och börjar sakta tvåla in henne.
- Mmm, va skönt, säger hon och för mina händer längs hennes höfter.
Jag smeker hennes kropp och hon stönar lätt,hon vänder sig om kysser mig och jag ryser...
Det är första gången jag upplever detta, att smeka och kyssa en annan kvinna har jag inte gjort förut, men det känns naturligt och underbart.

Hon faller ner på knä smeker mina lår och slickar mig till extas, det går för mig där i duschen. Jag gör det samma för henne och jag ser att hon biter sig i läppen för att inte skrika högt.

Efteråt kommer vi ut till Mikael och Tomas fnissandes och med blossande kinder.
- Nu är vi klara, säger jag.
Killarna reser sig snabbt och vi går alla in i sovrummet.

Mikael sätter på lite lugn skön musik, tänder lite ljus och han och Tomas hoppar nakna ner i sängen och ser förväntansfulla ut, som två barn som väntar på lördagsgodis. Jag och Ursula skrattar åt våra män, lyfter på täcket och kryper ner hos dem.

Vi pratar med varandra om partnerbyte och vi bestämmer att alla har rätt att stoppa det hela om det skulle kännas fel för någon part. Eftersom det här är första gången för de flesta av oss känner vi oss ganska förlägna emmellanåt, men vinet har gjort sitt och det känns inte som vi har mycket till hämningar.

Efter att barnen somnat upplever jag en av mina bästa sexuella erfarenheter någonsin, vi har en underbar natt vi fyra. Vi somnar utmattade vid gryningen och jag tror alla gjorde det med ett leende på läpparna.....





Om författaren

Författare:
Linda Wallster

Om artikeln

Publicerad: 26 jul 2003 11:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: