sourze.se

Porr av män för kvinnor?

RFSUs tidning Ottar har fått ta del av porrtittar-statistiken från ett svenskt hotell. Kvinnorna tittade också på porr... och i vissa avseenden mer än männen.

"Porr är gjord av män för män".

Hört den slagdängan förut? Med detta tycks menas att porr är något som enbart män kan njuta av att se. Endast män vill se porr och har intresse av det.

Eller?

RFSUs tidning Ottar tog del av statistiken över porrtittandet från ett större hotell i en mellanstor svensk stad. När man zappat över till en porrkanal så måste man - efter det att gratissekunderna är förbi - aktivt logga in för att få se mer. Det krävs alltså att aktivt agerande för att få fortsätta titta.

Av männen som gick till porrkanalen loggade 82 in för att få fortsätta titta. Av kvinnorna var det 90.

Nu finns det vissa svagheter i det här resonemanget eftersom det inte står hur stor andel av männen resp. kvinnorna som zappade till porrkanalen till att börja med. Men det räcker ändå för att ge slogan "Av män för män" en fin liten snyting.

Men vi vet ju allihop att de här kvinnorna är ju bara lurade... skadade... de har köpt porridealet... de vet inte vad de gör... hur mycket skada de ställer till med... de lockar till anorexia och andra ätstörningar... de blev förmodligen våldtagna under uppväxten... taskiga familjeförhållanden... sprider en förvriden bild av sex... de är ytliga... billiga... inte så smarta... för INGEN kvinna kan ju NÅGONSIN få för sig att titta på porr... för den är ju av män, för män... det vet ju alla.

Eller?

Källa: Länk: svd.se


Om författaren

Författare:
Michael Karnerfors

Om artikeln

Publicerad: 09 jul 2003 10:38

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: