sourze.se

Till kronofogden

varför har ni en hemsida och mailaddress ?

Varför har kronofogden en hemsida på internet och varför har kronofogden en mailadress? Jag har mailat kronofogden ett antal gånger utan att få svar. Vi pratar om ett första e-mail cirka 1,5 år sen...

Man ringer ju inte fogden när man är utomlands och vill nå dom beroende på att jag har en helt annan tid där jag är vilket innebär at jag skulle få ringa dom mitt i natten min tid, och dessutom så kostar det ganska mycket att sitta och lyssna på en telefonsvarare som säjer att man är köordnad, det fungerar inte så bra som väl alla inser.

Varför vill jag nå fogden?
Jo, när jag separarede för några år sen så stannade mitt ex i huset och låste mej ute ifrån alla mina tillhörigheter och han ville hämnas så till den grad på mej så han bad myndigheterna om att få underhåll för en då 18-årig son och fick det.

Han får hjälp att driva in underhåll, men Sverige hjälper mej inte att få rätten till att hämta mina egna saker, som är i min bostad sen 20 år, tillbaka. Nåväl jag måste ju betala underhållsskulden och mitt ex fick dåligt samvete i ett svagt ögeonblick och lovade att betala den skuld jag har på cirka 20.000 då han faktiskt fick en vinst på cirka 350.000 då han sålde vår f.d. gemensamma bostad och dessutom behöll allt bohag.

Jag vill kolla med fogden om det kommit in en enda betalning ifrån honom men jag kan inte göra det då fogden inte ens svarar på mail.

Åter till min fråga, varför har fogden en hemsida och e-mailaddress om man inte svarar på de mail man får?


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 04 jul 2003 11:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: