sourze.se

Sourze enligt Sourze

Engagemanget från de som skriver om Sourze på Sourze är imponerande och vi på redaktionen är djupt tacksamma över all feedback, negativ som positiv.

Några undrar varför vi inte oftare kommunicerar hur vi reagerar på kritiken. Skälet till att vi inte gör det är för att vi har fattat ett policybeslut om att inte själva publicera artiklar eller kommentarer om Sourze annat än i undantagsfall. Det beror absolut inte på att vi inte bryr oss om vad ni tycker. Det ni tycker är vår lag. Men ni är många och det är inte självklart att de som publicerar vad de tycker är representativa för alla.

Av alla som läser Sourze är det bara en procent som själva skriver egna artiklar, alltså tio skribenter per tusen läsare. Sedan vi började med inloggning har vi dessutom börjat få en mer konkret bild av läsarna. Fler än tusen nya läsare tillkommer varje månad just nu.

Skälet till beslutet att inte själva skriva om Sourze är att vi tror att det finns risk för för mycket intern sourzediskussion i tidningen då. I gengäld publicerar vi allt vad ni läsare skriver oavsett hur kritiskt det är mot Sourze. Vi antar att det är få tidningar som vågar göra det och vi är stolta över att själva våga.

Några tycker att vi borde bli bättre på att berätta om hur vi planerar vidareutveckla tidningen. Ni har helt rätt. Tanken med den nedre delen av det nya löpet är också just bland annat att ge oss på Sourze ett utrymme att göra det på utan att behöva publicera regelrätta artiklar.

Håll utkik! Snart hoppas vi kunna berätta om nya spännande saker som händer på Sourze.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 01 jul 2003 23:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: