sourze.se

Doktorn onanerar,

nej förlåt, opererar.

Jag vaknar, tyst, med ögonen slutna, på det smala operationsbordet, hör hur de ståendes runt omkring diskuterar huruvida doktorn eller Professorn, Kalkyl, ska lägga snittet. De vill åt hemligheterna, gömda i min hjärna, sen generationer, från min farfars far till han sen min egen och nu till mig. Så de har sövt ner mig och spänt fast mig här på operationsbordet med svepskälet att de tänker avlägsna Kräftan som kalasar på min hjärna och som förr eller senare kommer kosta mig livet om de inte gör ett tappert försök.

Det kommer inte bli lätt konstaterade doktorn i går, utklädd till erfaren kirurg besöker han min sjukhussäng och meddelar att de nu planerar utföra ett attackförsök, imorgon, på förmiddagen, strax efter frukost, innan fienden hunnit samla sig.

De sätter nålar i mentala kartor över min hjärna,

AJ!

Väljer formationer och strategi, gräver ner sig, delade i två grupper kan de inte enas, i djupa värn med långa labyrintlika system av skyttegravar runt omkring mig skickar de argumenten fram och tillbaka över operationsbordet.

Professorn kastar iväg en salva med ord, hårda och okänsliga träffar de doktorn, som gått vilse i sina skyttegravar, rakt i planeten. doktorn vinglar, sen, i sista stund, skickar han tillbaka argumentet, men nu omvänt, bakfram, tvärtom, en teknik han lärt sig i ett buddistiskt tempel endast en dags resa från den gamla damen.

Ett sådant tempel som ofta besöks av turister, nej förlåt, backpackers, och inte är ett riktigt tempel, egentligen, nej, vid ingången står tre spåmaskiner, som enarmade banditer spottar de inte ur sig småväxel, nej, utan ditt fortsatta liv i standardiserade fraser så som,

jag ser en lång resa

och

ett intressant möte,

du är långt hemifrån och så vidare.

FAN.


Professorn hade vid det här laget krupit upp i ett logiskt hörn, öde och fyllt med damm, det finns inget att göra. Doktorn lägger snittet.

AJ!

Blod,

rött,

pumpar upp

ur snittet,

mellan

doktorns fingrar.

Professorn surar i sitt hörn med händerna knäppta bakom ryggen, böjd och krum av för mycket runkande. Det är ett allmänt känt faktum att för mycket onanerande gör inte bara mannens könsorgan sladdrigt, nej, utan ger även onanisten dålig hållning, för att inte tala om att det urlakar kroppen på livsviktig energi, vissa doktorer, bland annat den som la snittet, rekommenderar även att man håller sig när man har samlag och endast i sällsynta tillfällen låter så att säga dammluckorna öppnas fullt. Ja, så är det. Händerna på täcket, sluta dra i polaren, om ni inte vill sluta som Professorn. Och tro mig det vill ni inte, sluta som professorn, nej.

Fan.Om författaren

Författare:
T.L Stjerna

Om artikeln

Publicerad: 01 jul 2003 09:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: