sourze.se

Så gör du din dotter till nazist

Tre enkla steg.

Den nationalsocialistiska ideologin utövar knappast någon obetvinglig dragningskraft på dagens unga kvinnor. Feminismen, liberalismen, veganismen - ja till och med pingströrelsen och styrkelyft är långt mer populära, eller som ungdomarna själva säger; "trendiga", företeelser. Den hjärtskärande, till självutplåning gränsande fanatismen varmed flickan troskyldigt älskar sitt land, sin ras och sin ledare, var är den? Borta för evigt säger du, för evigt förpassad till vad liberalerna på DN:s ledarsida så sårande benämner "historiens skräpkammare". Och du gråter ju, för du saknar det! Stöveltrampet, marschmusiken, de kitschiga blonda männen med breda hakor och fast blå blick mot en ljusnande framtid av Volksgemeinschaft och Lebensraum!

I det ögonblicket, när du tårögt sitter och ler förnumstigt åt minnet av en särskilt välspelad scen i Riefenstahls "Tillvaro utan liv", så stormar din dotter in i palestinasjal och gormar "klasskamp!" Du tittar storögt, gråtande och förtvivlat på henne. Vart har den hederliga gamla nazismen tagit vägen? frågar du dig. Dagens ungdom slåss mot ordningsmakten och föraktar parlamentarismen. Men under röda och svarta fanor! Och inte som nazister! Hur kunde det gå så fel? Du har inte gjort något annat denna dag än att fråga dig just detta. Men än behöver det inte vara för sent! Följ bara dessa enkla steg och snart ska du se att din dotter utvecklar nationalsocialistiska böjelser.

1. Börja från grunden. Undervisa din dotter i nationalsocialismens grundläror. Gör det till en lek! Skriv en pjäs om Hitlers liv och sätt upp den med hennes klass i rollerna. Hon är säkert lite intresserad av någon kille i klassen. Låt honom spela Hitler medan du låter din dotter spela Eva Braun! Gör slutscenen i bunkern till ett tårdrypande, magiskt ögonblick i bästa Romeo & Julia-stil. Hon kommer att tacka dig i resten av sitt liv.

2. Föregå med gott exempel. Lyssna på Wagner. Fira dagen för Hitlers makttillträde. Lev sunt och ät nazistisk mat. Det är till exempel onazistiskt att äta kött. Klä dig i uniform, hylla din egen ras, hälsa med utsräckt arm, säg upp prenumerationen på DN. Starta en nazistisk friskola. Stenhård disciplin. Stövlar. Hat. Grusgård, kasernliknande byggnader, strid i fält två gånger om dagen, skjutövningar. Kalla ruinen där du kedjar fast alla barn som varit olydiga eller visat liberala och kommunistiska böjelser för "Stalingrad".

3. Det viktigaste är dock leken! När flickan leker mamma pappa barn så ge henne ett järnkors så fort hon har fött åtta ariska barn.

Med vänlig hälsning och lycka till!


Om författaren

Författare:
David Olsson

Om artikeln

Publicerad: 27 jun 2003 15:38

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: