sourze.se

Från en våldtagen killes synvinkel

Om att hata sitt rektum.

Varsamt.
Ge.
Varsamt.
Skär varelser i bitar. Som apelsinklyftor. Översköljda timjanblad, kokta päron, gelé och mos. Lägger dem i grytan. Täcker med små tärningar. Slår på elden. Snart kommer Rastan hem. Han är chef. Långt svart hår i dreadlocks. Tänker smarta bilder. Äter varelserna som jag kokar i grytan. Spottar på mattan. Jag torkar. Vitt hår faller ut. Jag stoppar tillbaka krukan, den hade rymt från kylskåpet. Vi äter i stillhet. Nu går han. Jag är ensam igen.

Vi tror vi men döden. Låtsas kolera böldpest böldepidemi. Annars väntrum sjuk. Hata rektum. Sover på rockfest. Akta rockfest. Annars låtsas kolera böldpest väntrum. Akta flicka. Kom nu britta, hata rektum. Det sover. Ge mig ett finger kanske. När kommer du. Få leva sinnesfrid.

Morgon igen. Där solen. Skyndsamt solfest solen kallar oss ge oss näring och liv alla andra är där alla de små djuren. Ta oss skyndsamt. Hata rektum. Nu är du här. Kungen av allt. Ge oss näring. Skyndsamt råkas trevligt fitta. Riktigt. Vaknar du kåsör raka Malmö. Råklar. Råka oss. Hata rektum. Ge igen. Finna stigen som är. Nu kommer hela vad äör nu vill inte igen ska nu kanske få ge en liten granar med få oss slicka vantastiskt tu pa ytredswqt vytrefsmxn fompla gytrens kjsskkhqx wdjcdjdkj djdc kdk ldmsklockazn lever ihhhhhhhhhhhhhnh gdsh få rektum REKTUM SINNESFRID HATA REKTUM.


Om författaren

Författare:
David Olsson

Om artikeln

Publicerad: 22 maj 2003 12:04

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: