sourze.se

Jag paxar för att vara Hannah

Nu vet jag vad vi gör! Vi bjuder in heteropar och heterosinglar till en debatt i ett gayforum.

Vi placerar dem i en panel, så att de kan tala om för oss hur de lever. Vi kan göra ett nytt "gayvärldens svar på Hannahs showprogram". Vi bjuder in lite heterokändisar, och lite okända, vanliga heteromänniskor och försöker ta reda på hur de lever egentligen! Vad säger ni?

Vi i gaypanelen kunde fritt få ställa frågor till dem, frågor som: Hur gör ni när ni har sex? Har ni dildor? Varför har ni dildor när ni har en pojkvän? Blir det inte ganska trist med sexet? Jag menar, är det inte tråkigt med bumpa bumpa, in och ut hela tiden? Hur flirtar ni med varandra? Tar du henne på lökarna då, eller hur ska hon annars veta? Vad har ni för tecken, liksom? Kan jag få hångla med din tjej, Olof? Bara för att känna hur det känns? Varför envisas du med att överallt visa att du är hetero? Det är okej att vara hetero, men kan du inte vara tyst om det? Byter ni roller hemma? Ja, jag menar, är du frugan hela tiden eller turas ni om att vara frugan?
Spridningen av klamydia, är det någon här som är smittad eller har varit? Då har vi i förväg tagit in en tjej och en kille som är smittade och nu vill berätta öppet om det. De kommer ut genom två garderober, som vi har ställt upp i studion, för att ge klamydian ett ansikte liksom.

Emellan frågorna kan vi ha politiker från gaypanelen som uttrycker sin avsky för deras livsstil, med motiveringen "lika barn leka bäst", snoppar med snoppar och fittor med fittor, det är så det ska vara. Det står i våran bibel. Vi gestikulerar sedan med händerna, pekfingrar ihop och handflatorna ihop, så att de verkligen förstår.

Vi kan också ha arga homos som säger att vi inga fler barn ska göra förrän vi har tagit hand om de barn som finns i världen och behöver en familj. Och därmed föreslå adoption i stället. Knäpper bibliskt våra händer och blundar.

Vi ska också diskutera om när en heteroperson helt fräckt kommer fram och ska flirta med oss gaypersoner i vardagsmiljö. Hur ska man göra då? "Uack, vad äckligt alltså, ni får gärna vara hetero, bara ni inte tallar på mig!" I stället för "tappa tvålen i offentliga duschar"-syndromet som hetero har för gaykillar har vi lesbianer "sola på stranden-missionär"-syndromet. För tänk om det bara kommer en heterokille och lägger sig på en, för att visa att han är intresserad?

Tänk vad skönt att inte behöva ha någon respekt för deras integritet utan tycka att det är helt okej för oss att ställa vilka frågor som helst, hur som helst.

Pax för att vara Hannah!


Om författaren

Författare:
Linda Lundqvist

Om artikeln

Publicerad: 19 maj 2003 12:54

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: