sourze.se

Den lilla människan

En liten saga om den lilla människa

Den lilla människan vaknade precis efter att ha sovit lite, för kvällen innan hade den lilla människan varit lite trött. Nu var den lilla människan utvilad och lite hungrig så den lilla människan bestämde sig för att äta lite frukost, men bara lite. Den lilla människan hade lite att göra idag så den lilla människan tänkte ta den lilla bussen för att åka in till den lilla staden. Bussen gick om en liten stund.

Väl på bussen satte sig den lilla människan för att vila sig lite, för den lilla människan hade blivit lite trött av att gå den lilla biten till den lilla busshållplatsen. Så nu vilade sig den lilla människan lite.

Väl inne i den lilla staden skulle den lilla människan gå i lite affärer, för den lilla människan hade lite att handla. Först så gick den lilla människan till den lilla te-butiken för den lilla människan skulle köpa lite te som den lilla människan alltid drack till sin lilla frukost. Den lilla människan köpte lite te och gick vidare till nästa lilla affär som var en liten sporthandel. Där skulle den lilla människan köpa en liten tröja som den lilla människan hade när den lilla människan kände sig lite frusen och ville bli lite varmare. Den lilla människan betalade lite för den lilla tröjan för det var lite rabatt på den lilla tröjan. Nu behövde den lilla människan vila sig lite till, för nu var den lilla människan lite trött igen.

Nu var det bara en liten affär som den lilla människan skulle gå till. Och det var en liten skivhandel som sålde lite skivor. Där skulle den lilla människan köpa sig en liten skiva som den lilla människan kunde lyssna lite på lite då och då. Nu var det dags att åka hem lite. För den lilla människan hade lite hemlängtan. Så den lilla människan gick på den lilla bussen och åkte hem till sitt lilla hus. Väl hemma så var den lilla människan lite hungrig, så den lilla människan lagade lite mat. Sedan tittade den lilla människan på lite TV.

Efter en liten stund så blev den lilla människan lite trött och ville sova lite. Så den lilla människan tog på sig sin lilla pyjamas, la sig i sin lilla säng och tänkte på sitt lilla äventyr som den lilla människan varit med om. Efter en liten stund så somnade till slut den lilla människan.


Om författaren

Författare:
Julius Olofsson

Om artikeln

Publicerad: 24 apr 2003 10:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: