sourze.se

Nisse från Manpower blir journalist

Hos den tredje statsmakten i dag.

Hej, jag heter Nisse och är er nya journalist här på tidningen. Jag är garanterat inte gravid i detta nu, och jag har bara varit sjukskriven 2 gånger under den senaste 12-månadersperioden. Allt står i mina papper på personalavdelningen. Jag är frisk som en nötkärna, glad och positiv!

Vad sysslar du med på tidningen? Jag hoppas att tidningens innehåll är POSITIVT och FÄRGGLATT som på den förra tidningen jag jobbade på. Men jag har lätt att anpassa mig, så det skulle inte vara något problem, även om tidningen sysslade med samhällsjournalistik. Jag kan jobba självständigt, om ni så skulle sätta mig ute i lappmarkerna eller uppe i ett fyrtorn, men jag kan också jobba i grupp och mobba ut den lågproducerande i gruppen lika väl som någon annan.

Jag har dåligt minne och brist på civilkurage - men det ser jag bara som positivt. Pressmeddelanden, broschyrer, redaktionellt arbete på web-sidor - allt är samma sak för mig. Nej, det är inte arbetsförmedlingen som skickat mig, Manpower hyr ut min penna.

Jo, det är verklighet nu, Manpower rekryterar journalister. Se tidningen Nytt Jobb nr 3/2003.


Om författaren

Författare:
Andreas Björsten

Om artikeln

Publicerad: 09 feb 2003 18:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: