sourze.se

Hej Daniel Ekman!

Palestinasjal - var fick du det ifrån?

Egentligen har jag ingen lust att gå i svaromål, men du anklagar mig faktiskt för att ljuga eller "missa sanningen" som du uttrycker dig - och det är ju en ganska allvarlig anklagelse, så därför känner jag mig tvungen att göra det i alla fall.

Jag bor inte på Södermalm, trots att du hävdar att det är där alla kulturarbetare med vänsteråsikter bor. Jag bor i Malmö.

I min hemstads enda tidning oberoende liberal blev det bara en enda liten notis om bombningen av bröllopet, och den notisen är det enda jag läst om den här händelsen.

Jag har aldrig hävdat att USA bombade bröllopet med flit. Däremot är jag helt övertygad om att rapporteringen i de allra flesta tidningar och tv-kanaler hade sett helt annorlunda ut om det var Afghanistan som bombade ett bröllop i USA, oavsett om Afghanistan efteråt hade bett om ursäkt.

För övrigt får jag inte alls bara bifall när jag framför mina åsikter, jag tror att reaktionerna här på Sourze har varit ganska jämnt fördelade mellan de som delar mina åsikter och de som är kritiska. Notera till exempel att din artikel har fått ett högre betyg än min.

Slutligen vill jag också påpeka att jag inte alls bar någon palestinasjal när jag höll mitt tal. Var fick du det ifrån?

Undrar,


Om författaren

Författare:
Lukas Moodysson

Om artikeln

Publicerad: 24 jan 2003 09:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: