sourze.se

Mest lästa hysterin

Sluta försöka vinna mest lästa artikel!

Jag har läst Sourze under en ganska lång tid, ett år eller så, inte så viktigt egentligen. Började skriva för ett par månader sedan och allt har varit frid och fröjd. Det vill säga tills Passagen kom in i det hela...

Först trodde jag att en större läsarkrets skulle vara allt annat än negativt, men nu börjar jag inse att det hela inte var så rosenrött och sockersött.

Jag pratar om den massiva anhopningen av artiklar med anspelningarna på porr i titeln, ganska uppenbart ett försök att locka läsare och därmed bli en kandidat till Mest Lästa Artikel priset.

Det hela börjar påminna mig om min förbannade e-posts inkorg, spammandet kväver mig när jag försöker läsa mitt favoritforum. Problemet är nog att de flesta som skriver här är för intelligenta, de ser ju vilka artiklar som vinner läsare och passar då på att blotta sig själva och i värsta fall bara hitta på något som har med sex att göra för att få chansen på de 5000 kronorna.

Hade folk satsat lika mycket tid på att försöka vinna redaktionens val så hade kvaliteten på Sourze till och med hotat DN. Men som det är nu... jag skakar på huvudet.

Sex säljer, det vet vi ju alla, men måste vi utnyttja detta faktum? Jag menar vem som helst kan ju skriva en artikel om ett par könsorgan och samspelet mellan dessa, men betyder det då att alla ska göra det?


Om författaren

Författare:
Naseer Alkhouri

Om artikeln

Publicerad: 13 jan 2003 12:04

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: