sourze.se

Sexig statsminister!?

Finns det inga andra kvaliteter att prata om?

Läser löpsedlarna på nätet varje dag för att se vad som händer i Sverige. Är svenska statsministern sexig? Vad är det som pågår?

Han jämförs med Lassgård!

Lassgård är sexig, men det är banne mej inte statsministern! Jag kan ju bara säja vad jag själv tycker och skulle jag säja det så skulle jag inte få trycka det på Sourze!

Var tionde svensk anser honom vara sexig, enligt AB. Nu känner jag att det är något fel, något allvarligt fel! Visst vet jag att män med makt anses vara sexiga hur dom än ser ut. Men är det inte löjeväckande att försöka ta reda på om någon tycker att Sveriges statsminister är sexig, och är det inte löjeväckande att kändisar berättar att dom anser honom vara sexig?

Lika löjeväckande att det står på löpsedeln på AB:s internetupplaga! Jag anser att statsministern är en helt vanlig småfet man som lika bra kunde vara skolvaktmästare - men då skulle ingen komma på idén att han är sexig!

Rubrikerna i AB hör hemma i Hänt i Vecket!

Jag orkar inte surfa in på andra nättidningar för att se om dom har samma larviga innehåll.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 17 dec 2002 11:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: