sourze.se

Lägg ner Gudryn Schyman!

Gudrun är ett hot mot kvinnornas strävan mot jämställdhet.

Ännu ett av dessa meningslösa förslag från den närsynta, tunnelseende och skygglappsförsedda vänstern.

Bara för att det finns några få rötägg bland män så ska både män och kvinnor drabbas av förbud. Detta är så typiskt för vänstern. Förbud, förbud, förbud, alltid på lösa grunder som de själv trollat fram från ingenting.
Män drabbas eftersom de altid kollektivt skuldbeläggs. Detta har man fått sig till livs via media de senaste trettio åren. Kvinnor drabbas eftersom de som vill delta och de som är intresserade av sådana tillställningar ska förvägras detta.

Sådan är ju socialismen, ingen hör på folkets röst
Det är pampens paradis men för folket ingen tröst.

Du Gudrun, det skulle betraktas som mer seriöst om du i samma andetag agerade för att förbjuda att den manliga strippgruppen Chippendales får uppträda i landet. Samtidigt som alla tillställningar av män som kan liknas vid deras också förbjuds.

Kom inte med snacket om att det bara ska gälla kvinnor. Du propagerar väl för ett jämställt samhälle? Eller hur? Att kvinnors situation skulla vara annorlunda förstärker bara offermyten och därmed så är ditt förslag och din inställning i sig med till at försämra för kvinnornas situation i samhället.

Du är alltså ett hot mot kvinnornas strävan mot jämställdhet.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 06 dec 2002 15:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: