sourze.se

Heder åt onanin

Vad ska mannen göra när han kommer hem och frugan inte är iklädd raffset?

Frugan är nämligen trött och behöver sin vila efter dagens jobb och ståhej med familjen och då riskerar den pigge mannen att inte få utlopp för sina drifter. Stackars honom. Han bör naturligtvis besöka den paranta damen som med ömhet och skratt ger honom den erotik han så väl behöver, annars så kanske han tafsar på småflickor.

Nej, detta är inget skämt. Detta är inget utdrag från en pilsnerfilm från 50-talet. Detta är på fullaste allvar. Frugan orkar alltså inte och maken bör då få sina behov tillgodosedda på en statlig bordell. Detta skulle återställa ordningen, få bort våldtäkterna, få bort trafficking och utnyttjade, få bort alla olyckligt prostutituerade och tafsandet på småflickor. Vi skulle alla vandra lyckliga bort i solnedgången, nynnandes på vackra kärleksvisor.

Det är så man tar sig för pannan!

Hallåååååå, när ska detta förstenade samhälle vakna upp och inse att dagens moderna kvinnor inte längre förtränger sin egen sexuella lust. Att dom är precis lika kåta och sugna som män är. Att dom också behöver få "utlopp för sina drifter"? Men näe, icke. Frugan framställs som ett hjon, ståendes vid spisen, osexuell och trött, medans mannen är det vandrande testosteronberg som behöver mötas med ömhet och skrattande erotik, annars kan det hända otrevliga saker, såsom våldtäkter och tafsande på småflickor.

Det är så man baxnar!

Har det verkligen undgått alla, att våldtäkter - sedan länge - anses ha mycket lite gemensamt med ren sexuell drift? Har det verkligen undgått alla att tafsande på småflickor är en sexuell böjning som kallas pedofili. Pedofili innebär att man tänder på prepubertala barn och besöket hos den paranta damen på bordellen skulle därför inte fylla något som helst behov hos pedofilen.

Det är så man skakar på huvudet!

Omsättningen som genereras av svartjobbande svenskar är enorm. Det rör sig om hisnande belopp - årligen. Inbillar sig verkligen alla att statliga bordeller skulle få bukt med trafficking? Inbillar sig verkligen alla, att när ett statligt knull kostar det dubbla mot ett svart ett, så kommer genomsnittsmannen, han som måste få utlopp för sina behov, då alltid välja att få utlopp för dom hos den paranta skrattande damen?

Antingen är det jag som är osedvanligt osentimental, men är det verkligen ett försök att köpa sig ömhet som det egentligen handlar om? Handlar det inte i första hand helt enkelt om att köpa sig en orgasm? Eller är det en utbredd föreställning att prostituerade tillhandahåller närhet och ömhet? Inte vet jag, jag har aldrig besökt nån och tänker inte göra det heller. Det finns nämligen ett mycket enklare sätt, och som dessutom garanterat, inte på något sätt, är ett utnyttjande av en olycklig människa. Så jag lutar mig tillbaka. Sluter ögonen. Låter fantasin skena och njuter av mina egna händer.


Om författaren

Författare:
Lena Vikberg

Om artikeln

Publicerad: 18 nov 2002 17:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: