sourze.se

Svält söderut, makt västerut

...terrorism åt alla håll.

Jag vaknade och gladdes över att solen sken, men nej- den känslan varade bara i några få sekunder. Radion fick påminna mig om att verkligheten var något annat - där fanns det nämligen ingen skinande sol.

På kvällsnyheterna blev jag återigen påmind om det helvete jag lever i. Eller ja, ursäkta mig, inte jag utan de – de som jag inte ens kan nämna namnen på, men som jag dock utnyttjar för att själv kunna må bra.

...

Jag bläddrar i tidningen för att hitta en glad nyhet, men nej. Jag antar att det är den sanningen jag befinner mig i; världens glädjestunder är ytterst få till skillnad mot alla dessa dåliga nyheter som täcker hela jordklotet.

Ändå så gnäller jag över ett dåligt provresultat.

Det är det jag menar - Jag har kommit underfund med det hela - vi människor är alltför omogna för något bättre än det vi har idag - antar att shit happens. But it happens all the time, all the time! Var inte så säkra på att något skulle vara över, allt kan nämligen hända på nytt - det är bara en tidsfråga.

Det hela är bara en början.
Men visst kan vi fortsätta låtsas som ingenting - inte känner vi någon skillnad för shit happens ju ändå all the time, eller hur?

Så är det bara.


Om författaren

Författare:
Haleh Nowroozi

Om artikeln

Publicerad: 16 nov 2002 10:40

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: