sourze.se
Artikelbild

En Mans försvarstal

Mysiga, snälla, underbara, härliga män finns där ute!

Det finns män som är utnyttjande skitstövlar, inget snack om det. Det kvinnor kan göra, som är bra mycket lättare än att försöka förändra mannen/männen, är att förändra sig själv och inte gå på "tricken". Eller om man trots allt ramlat dit så måste man lära sig av sina misstag och inte låta det hända igen. Alltför många tror sig kunna förändra den andre och fortsätter därför i ett destruktivt förhållande i förhoppningen att "det blir nog bättre". Detta är nog det värsta man kan göra. Är mannen en skitstövel så känner han ju att han fått det hela dit han vill och då lär han inte ändra sig. Om kvinnan däremot säger ifrån så ligger ju bollen hos honom, ändra sig och ge förhållandet en chans eller så är det slut, finito, the end för alltid.

Många som hamnar i sådana situationer kommer säkerligen att känna: "Det är inte så lätt!" - men det är just så lätt, man måste göra det och det för sin egen skull.

En annan säker väg att gå är ju annars att hålla sig till skaran av trevliga schyssta underbara gosiga killar som faktiskt finns där ute. De som om det nu bara gäller sex ser till att om det ska kommas så ska det kommas för båda. De som tröstar om ni råkat ut för någon skitstövel. De som ger, minst lika mycket, som dom vill ha. Dom finns, jag lovar!


Om författaren

Författare:
Sebastian Hess

Om artikeln

Publicerad: 22 okt 2002 17:48

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: